top of page
Workshop-Exploratoarea-MagdaZatari-OanaS
Vino intr-o calatorie ludica in care vei descoperi ca tot ce ai nevoie sa stii, sa fii, manifesti deja in viata ta.

Impreuna vom pune in valoare energia, frumusetea, inteligenta, magia a tot ceea ce esti. Si toate acestea iti vor ramane amintire, ancore pozitive in fotografii-povesti. Povesti despre viitorul tau extraordinar pe care il construiesti acum si aici.

Hai la workshop!
Lasa FOCUL INTERIOR sa iti arate calea!

DESCATUSEAZA PUTEREA ARHETIPALA!
-EXPLORATOAREA / AVENTURIERA-
-workshop de descoperire si integrare a arhetipurilor feminine prin joc, relaxare, tehnici de coaching , NLP si thetahealing, impreuna cu sedinta fotografica a Arhetipului "Exploratoarea/ Aventuriera"


EXPLORATOAREA...
...o exploratoare a propriului suflet si a zambetului care vine din interior.
Si noi, ca si tine, ne aventuram in cautari... a frumusetii, a feminitatii, a gingasiei, a bunatatii, a masculinitatii, a echilibrului si respectului fata de viata insasi.
Pe 14 noiembrie 2020 am pregatit un workshop, in Bucuresti, foarte restrans si intim, de descoperire a exploratoarei din fiecare dintre noi. Este o calatorie de autocunoastere la sfarsitul careia te vei vedea in splendoarea ta, intr-o fotografie de portret si alte cateva pentru documentare.

Doar 5 locuri

Descatuseaza Puterea Arhetipala

Exploratoarea / Aventuriera

14 Decembrie 2020

orele 11:00 - 17:00

Bucuresti

350€ 

200€

Workshop

Cumpara acum
Program

CE OBTII IN URMA PARCURGERII ACESTUI WORKSHOP?

CE SPUN CELE CARE AU PARTICIPAT LA ACEST PROGRAM

CE OBTII IN URMA PARCURGERII ACESTUI WORKSHOP?

O FOTOGRAFIE DE PORTRET MEMORABILA,

ce va participa in concursuri internationale de profil si va fi expusa in expozitii pe intreg globul.

Aceasta fotografie editata ART va fi aleasa de comun acord cu fotograful, si are o valoare inestimabila in timp. O poti numi "mostenire", un "brand personal" si o poti folosi oricand, oricat si oriunde, fara sa o editezi, cu mentionarea numelui fotografului.

20 FOTOGRAFII DE DOCUMENTARE a calatoriei tale terapeutice;


O EXPERIENTA CU SCOP DE AUTOCUNOASTERE prin intermediul arhetipurilor feminine, tehnicilor de coaching, NLP si thetahealing;

 

O RECONECTARE la tine prin joc cu efect de potentare a imaginatiei si creativitatii;

ANCORE POZITIVE, VIZUALE a ceea ce esti.

Constientizarea corpului si a valorii drumului pe care il parcurgi acum in viata.

Cine suntem

CINE SUNTEM

DSC_5120-logo web.jpg
Magda Zatari.jpg

OANA STOICA,

life&spiritual coach, thetahealer, trainer, cu peste 1000 de sedinte individuale platite si peste 100 de workshop-uri, intalniri de grup.

Recunoscuta de clientii ei prin eficienta transformarii pozitive a vietii lor, punand accentul pe bucuria de a trai acum si aici, cu determinare, curaj si incredere.

  • Facebook
  • Instagram

MAGDA ZATARI,

artist vizual, psiholog si coach.

Cunoscuta in special ca fotograf de portret, este apreciata de catre clientele ei din diverse tari si selectata in expozitii foto prestigioase din Europa (Portugalia, Spania, Germania, Ungaria, Franta, Grecia, Suedia), America (Washington, Los Angeles, Mexic, Canada), Australia si Asia (Vietnam).

 

Este numita de catre clientii sai “Fotograf de Suflet”, pentru ca surprinde esenta fiecarui om in fotografiile sale.

 

De peste 7 ani, s-a specializat pe portrete si fotografii de documentare in zona evenimentelor de dezvoltare personala, stiinta si spiritualitate.
 

  • Facebook
  • Instagram

"Colaborarea mea cu Oana a inceput cand eram intr-o perioada extrem de dificila. A fost ancora de care aveam nevoie...
Apreciez foarte mult evenimentele ei pentru ca sunt minutios pregatite...chiar sunt evenimente!
"Neasteptat si Precis" (Points Of You) e interpretat cu creativitate si cu multa caldura. Are o energie pozitiva care atrage oameni frumosi la suflet...si astfel a creat o comunitate in care ne respectam, ne sprijinim si ne simtim stimulati sa ne dezvoltam.
Ii admir modul creativ in care isi foloseste variatele intrumente de coaching. Si perseverenta cu care te tine focusat pe ce ti-ai propus pentru atingerea viziunii tale.... Mi-am descoperit resurse noi si moduri precise de a le pune in practica.
Mi-am facut prieteni noi. Mi-am facut un plan de dezvoltare si l-am pus cu succes in practica. Si da.... am reusit sa sofez din nou😁 Multumesc Oana!"-Cristina Roncea


"Esti un om foarte pozitiv, calm si bland! intalnirea cu tine a fost excelenta, sunt mult mai linistita, inteleapta si mai constienta de cea ce-mi doresc sa realizez... Iti multumesc! "

Raluca Gologan


"Daca simti ca iti doresti sa depasesti niste praguri, sa iesi din zona de confort unde te-ai plictisit sa faci acelasi lucru, un workshop sau un atelier cu Oana, poate fi impulsul sau locul de constientizare, in calatoria ta, spre binele tau cel mai inalt, spre bucuria sufletului."

Mihaela Rizescu

„Mult timp n-am suportat sa fiu fotografiata. Stiam ca este necesar pentru viata de business modern, din zilele noastre, dar in fata aparatului foto ma simteam ca la dentist, la o extragere de nerv.
Cand am lucrat cu Magda, se misca in jurul tau fara sa o observi, iar in timpul sedintelor de grup nici nu remarci prezenta ei. Iar cand lucreaza unu la unu cu tine, are acest stil atent si subtil, care te face sa te deschizi. Ochiul ei iti surprinde sufletul. Este o magiciana a fotografiei, face minuni cu camera ei!
- Mirjam van der Zee – Olanda,

The Practical Moon Lady

www.mirjamvanderzee.nl


„Imagineaza-ti ca cineva te-a vrajit, asa incat sa te simti liber, liber SA FII TU. Nu intelegi ce se intampla, nici nu-ti pui intrebari. Te deschizi in fata acestui moment de completa autenticitate. Asa m-am simtit eu in timpul unei sedinte foto cu Magda. M-am uitat prin obiectivul ei si m-am simtit vazuta si iubita asa cum sunt. Ori de cate ori voi avea ocazia, voi lucra cu Magda. ITI MULTUMESC, Magda, personalitate puternica, unica, minunata!
- Valerie Romano, Elvetia


„Fotografa de branding Magda Zatari tocmai mi-a facut o fotografie si mi-a aratat-o. In sfarsit, imi pot vedea sufletul oglindit pe chip. Ce extraordinar!!! Multumesc mult de tot, draga Magda. Esti o adevarata artista!”
Elisabeth de Charon de Saint Germain, Olanda, www.vocalpresence.nl
Voice & Leadership coach for professional women & entrepreneurs

VALOAREA PROGRAMULUI

Valoarea Programului

20 fotografii needitate - pe care le poti folosi oricand, oricat si oriunde, fara sa le editezi in valoare de 75 Euro;


O fotografie editata ART - aleasa de comun acord cu fotograful, inestimabila ca valoare in timp, pe care o poti numi "mostenire", un "brand personal" a carei valoare incepe de la 150 Euro;


O experienta UNICA, O CALATORIE DE AUTOCUNOASTERE, emotii pure, minte, trup si suflet in simbioza;

O RECONECTARE la tine prin joc, stimularea creativitatii si imaginatiei, crearea de ancore pozitive, vizuale catre realizarea visurilor tale in valoare de 150 Euro

Valoare totala 375 Euro

INVESTITIA TA

O sedinta foto, de portret incepe de la 400 Euro.

Patru ore de coaching incep de la pretul de 400 Euro.

Fa-ti un cadou acum si le vei avea pe amandoua la un pret pe care nu-l vom mai repeta.

• 175 euro, reducere de sfarsit de an, ca sa pornesti cu incredere in anul ce va veni.


• Programul va fi disponibil la acest pret doar pana pe 25 decembrie 2020.
• Daca iti doresti acest program, dar vrei sa platesti in rate, contacteaza-ne!

350€ 

200€

Reducere valabila pana la 25 decembrie 2020

BONUS

Test pentru detectarea arhetipurilor predomiante in valoare de 20 euro

O sedinta  de thetahealing in valoare de 30 euro

10 fotografii digitale editate basic cu acord de publicare, printare si folosire in orice tara si pe timp nelimitat in valoare de 35 euro

Bonus in valoare de 85 Euro

LOCATIE & DURATA

Locatie

Bucuresti - Locatia va fi anuntata ulterior

Durata - 6 ore

CONTACT

Contact

magdacarmen@gmail.com

0040 767 072 772

bottom of page